Οι Hurts 12 και 13 Νοεμβρίου και επίσημα στη χώρα μας

Οκτωβρίου 16, 2010


Ένα χρόνο πριν οι Hurts μας σημάδεψαν από την πρώτη κιόλας στιγμή με το «Wonderful Life». Ένα χρόνο μετά, οι Hurts αναμένονται στην Ελλάδα.

Μπάντα φαινόμενο της χρονιάς, με τα singles «Wonderful Life» και «Better Than Love» αλλά και το -νέο κόλλημα- cover στο «Confide in me» της Kylie Minogue για τα Biz-Sessions της εφημερίδας Sun, οι Hurts κυκλοφόρησαν στις 6 Σεπτεμβρίου το άλμπουμ τους Happiness στο οποίο η Kylie Minogue ......δανείζει τα φωνητικά της στο κομμάτι Devotion και το οποίο βρίσκεται στην 4η θεση των Βρεττανικών charts και στη 2η θέση των Γερμανικών.

Με ένα τραγούδι τους να ακούγεται παντού ("Wonderful Life") αλλά και αρκετά ακόμα να «μιλούν» σε ένα μεγάλο μέρος του εναλλακτικού -και όχι μόνο- εγχώριου κοινού, οι Hurts περάσανε και από την πατρίδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο για μια εμφάνιση στα τηλεοπτικά βραβεία του MAD όπου και έκλεψαν τις εντυπώσεις. (Πάρτε μια μικρή ιδέα απο το show της Αθήνας http://www.youtube.com/watch?v=ZfEsC8xLOXc&feature=channel )

Οι Hurts πραγματοποιούν τωρα πανευρωπαική περιοδία με τις περισσότερες εμφανίσεις τους να γίνονται sold out ενώ
παράλληλα αντιμετωπίζουν αυτή την εποχή μια ακόμα πρόκληση, την υποψηφιότητα του συγκροτήματος ως Best Push Act στα MTV world music awards που θα διεξαχθούν στην Μαδριτη στις 7 Νοεμβρίου 2010.

Το συγκρότημα έκπληξη του 2010 θα βρέθει Παρασκευη 12 Νοεμβριου (Fuzz Club,Aθηνα)
Σαββατο 13 Νοεμβριου (Block 33,Θεσσαλονικη)

εισητήρια προπωλούνται στα Metropolis και στο http://hurts.eventbrite.com/
Τιμή internet : 20 ευρώ Τιμή προπώλησης : 25 ευρώ

Τιμή ταμείο : 30 ευρώ Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30


more info at:

http://www.informationhurts.com/

www.myspace.com/ithurts

http://www.myspace.com/lovelightprod

You Might Also Like

0 Comments