Όλες οι πληροφορίες για το νέο άλμπουμ των White Lies

Νοεμβρίου 10, 2010


Οι White Lies, δύο χρόνια ακριβώς μετά το ντεμπούτο τους, ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες για το νέο τους album που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου του 2011 από την Fiction Records. Το "Ritual" όπως είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς θα περιέχει 10 νέα τραγούδια και στην παραγωγή, η οποία έγινε στα Assault & Battery Studios, στο Λονδίνο, βρίσκουμε τον Alan Moulder γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Smashing Pumpkins, My Bloody Valentine, Nine Inch Nails και πολλούς άλλους. Στις 3 Ιανουαρίου θα είναι διαθέσιμο το πρώτο single με τίτλο "Bigger Than Us" αλλά θα διατίθεται σε ψηφιακή μορφή από τις 22 Νοεμβρίου. Την ίδια μέρα λίγοι τυχεροί θα ακούσουν τα νέα τραγούδια σε μία μοναδική sold out συναυλία που θα πραγματοποιήσει το συγκρότημα στη Βρετανική πρωτεύουσα. Χθες αποκάλυψαν και το εξώφυλλο του δίσκου.

Το Ritual θα κυκλοφορήσει σε CD και δίσκο βινυλίου αλλά και σε limited έκδοση σε κουτί 7ιντσων singles. Το κουτί θα περιέχει όλο το album σπασμένο σε 5 διαφορετικά singles βινυλίου, ένα ακόμα single με Bonus τραγούδι, ένα CD με remixes, υπογεγραμμένο artwork και φυσικά όλο το υλικό και σε mp3. Το πλήρες tracklist του Ritual:
1. Is Love?
2. Strangers
3. Streetlights
4. Bigger Than Us
5. Peace & Quiet
6. Holy Ghost
7. Turn the Bells
8. Power & The Glory
9. Bad Love
10. Come Down
Δείτε παρακάτω το νέο κομμάτι τους, Peace & Quiet (που όπως δηλώνουν είναι το το αγαπημένο της μπάντας), από την πρόσφατη συναυλία τους Los Angeles:

You Might Also Like

0 Comments