Postwave.gr Xmas party + 23rd Underpass live!

Δεκεμβρίου 14, 2010


Ένα event που πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να παρευρεθεί μιας και πάρτι και Postwave.gr αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση και πάνω απ' όλα για καλή μουσική! Παρακάτω παραθέτω το κείμενο όπως αυτό αναρτήθηκε στην, κατά την γνώμη μου, καλύτερη ανεξάρτητη μουσική ιστοσελίδα.
"Αν δεν έχετε μπει ακόμα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, θα σας βάλουμε εμείς! Ακριβώς ένα χρόνο μετά το ultra πετυχημένο xmas 80s party, το Postwave.gr επιστρέφει με το νέο Χριστουγεννιάτικο party του, αυτή τη φορά με διαφορετικό concept, αλλά με την ίδια γιορτινή διάθεση και ακόμα περισσότερο κέφι. Τρία διαφορετικά stages, 10 DJs και live εμφάνιση από τους 23rd Underpass.
Όλα αυτά το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου στο Mad club, που θα ανοίξει και τους 3 ορόφους του για το πάρτι του Postwave.gr. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να ανεβοκατεβαίνετε σκαλοπάτια, αυτή τη φορά θα αποζημιωθείτε: Στο main stage του ισόγειου, όπου θα γίνει και το Live, θα παίζουν όλες οι τάσεις της alternative σκηνής με σκοπό να κορυφωθούν σε ένα super χορευτικό 80s - 90s party, στο downstairs τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σκληρά και δυνατά με ανεβασμένα bpm και μπόλικο electro, ενώ στο upstairs θα φιλοξενηθούν πιο σκοτεινές και post-punk μουσικές. Στα decks θα βρίσκονται γνωστοί DJs της εναλλακτικής σκηνής, μέλη συγκροτήμάτων, και φυσικά συντάκτες του Postwave.gr

Κερασάκι στην τούρτα, η mini συναυλία των ραγδαία ανερχόμενων 23rd Underpass, ένα ηλεκτρονικό ντουέτο από την Αθήνα με σαφείς επιρροές από την italo-disco και synthpop σκηνή της δεκαετίας του 80, που έκλεψαν τις εντυπώσεις πριν λίγο καιρό με την εμφάνιση τους στο Plissken festival.

postwave.gr Xmas party!

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

3 Stages - 10 DJs:

Main Stage (alternative - indie - 80's) : Κώστας Μπρέλλας - Vassilis (planet of sound) - Κίκο Π. - Eva Me.

Upstairs (dark wave - post punk - minimal synth) : Σπύρος Στεφανάτος - Jeremy - MadamCat

Downstairs (electro - ebm - industrial) : Alexx Decode - Vassilis Astralon - Christos B

Live act: 23rd Underpass

Doors open: 23:00

Είσοδος (1 beer included): 10€

Mad club: Δεκελέων 12 - Γκάζι, Αθήνα

23rd Underpass (brief bio)

Members: Taxx (vocals / lyrics) Kostas Andriopoulos (synths / music).

Music genre: Synthpop, Italo disco, New Wave.

Influences: Savage, Visage, Ultravox, Gazebo, Human League, electronic early 80s music.

Οι 23rd UNDERPASS δημιουργήθηκαν το 2009 στην Αθήνα. Αποτελούνται από τους Κώστα Ανδριόπουλο (Μουσική Σύνθεση - Synths & Drum Machines) και Ταξιάρχη Ζολώτα (στίχους και φωνητικά). Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους double single "You ‘ll never know / Sometimes" (όπου συμμετείχε στα drum machines και στο arrangement ο Γιάννης Παπαγιάννης) στην Ολλανδική Iventi Records και έγινε sold out σε μόλις δύο εβδομάδες. To πρώτο τους video clip κυκλοφόρησε πριν δύο μήνες και ήδη είναι σε μόνιμο airplay στα μουσικά κανάλια της Ελλάδας. Η μουσική τους ενσωματώνει επιρροές από italo-disco, synthpop και new wave, ενώ η πρώτη τους Live εμφάνιση έγινε στο Plissken festival 2010.

Site: http://www.myspace.com/23rdunderpass"

You Might Also Like

0 Comments