Το χριστουγεννιάτικο party του postwave.gr με τους 2L8

Δεκεμβρίου 20, 2011


Το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικο party, από μια από τις πιο αξιόλογες ελληνικές μουσικές ιστοσελίδες, του postwave.gr θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Second Skin την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011 παρέα με τους 2L8. Αναλυτικά:

postwave.gr

X-mas party + 2L8 live!

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

6 DJs:

Spinning alternative - indie - 80's - new romantics - dark wave - post punk - minimal synth - electro - ebm :

Κώστας Μπρέλλας - Σπύρος Στεφανάτος - Πάνος Παναγιωτάκος - Eva Me. - Bessie Bee - Alex (In Trance 95)



Live act: 2L8 -special stripdown show-

Doors open: 23:00

Είσοδος (με 1 ποτό): 10€

Second Skin Club: Πλατεία Αγίων Αναργύρων 5 - Ψυρρή, Αθήνα


2L8 - brief bio

Οι 2L8 είναι το project του Κ the Clown και μιας ομάδας μουσικών και συνεργατών με βάση τη Θεσσαλονίκη.

Το πολυμορφικό και ωμό ηχητικά ντεμπούτο των 2L8 "Armed Angels, Frustrated Youth, the Art of Self-Deceit and Music Industry" (2005) Poeta Negra Records, είχε μεγάλη απήχηση σε κριτικούς και κοινό. Το avant-garde, θεατρικό "HE & SHE, Angry Enough To Keep Loving In The Dark Ages" (Δεκέμβριος 2008) ήταν η δεύτερη κυκλοφορία των 2L8. Χωρίς την εμμονή σε συγκεκριμένες μουσικές φόρμες ισορροπεί ανάμεσα στο post rock και τον μινιμαλισμό. Ο μπρεχτικός χαρακτήρας της ερμηνείας του συμπληρώνεται από έντονα ξεσπάσματα στις κιθάρες, έγχορδα που πριονίζουν και αιχμηρές ατμόσφαιρες, οι οποίες εναλλάσσονται με οπερετικά φωνητικά και μελωδίες άκρατου συναισθηματισμού και λυρισμού.

Οι 2L8, το σχήμα του Κ. το οποίο ξεκινάει το 2005 ως ένα προσωπικό όχημα και πολύ σύντομα μετατρέπεται σε μία μεγάλη κολεκτίβα, επιστρέφουν με την πιο ολοκληρωμένη τους δουλειά. Η No More Happy Music Productions παρουσιάζει την τρίτη δισκογραφική δουλειά των 2L8 με τίτλο: "New Battles, without honor and humanity", ένα διπλό άλμπουμ το οποίο θα είναι το πρώτο στη χώρα μας το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ίδιο το κοινό, χωρισμένο σε 32 μουσικά τμήματα, σε μία πολυτελή συσκευασία: Ένα βιβλίο 48 σελίδων! Στο εσωτερικό εκτός από τους στίχους, συναντάμε το κόμικ του Παναγιώτη Πανταζή (Pan Pan) και την μικρή γκαλερί των φίλων μας από το Pledge, όλα υπό την εποπτεία της Κωνσταντίνας Καλογρίδη (K.Κ.Κ.), που ανέλαβε τη δημιουργία και τον σχεδιασμό του βιβλίου, το οποίο διατίθεται από το site των 2L8.

Έχουν εμφανιστεί στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της χώρας: Gagarin, Bios, Κύτταρο, Synch Festival, (Αθήνα), Υδρόγειος, Μύλος, Eightball (Θεσσαλονίκη), Rec, Λιθογραφείο (Πάτρα) ενώ συμμετείχαν στην Τελετή Απονομής των Κρατικών Βραβείων Ποιότητας στο 47ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, διασκευάζοντας «Τα παιδιά του Πειραιά» του Μάνου Χατζηδάκι.

official site : http://2l8.freeiz.com/

You Might Also Like

0 Comments