Οι Death In Vegas σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Φεβρουαρίου 20, 2012


DEATH IN VEGAS live

+ In Trance 95
Παρασκευή11/5/12, Fuzz Live Music Club

Οι Death In Vegas, ένα από τα καλύτερα και συναρπαστικότερα σχήματα που ξεπήδησαν από τη Βρετανική dance σκηνή των 90's, επιστρέφουν στην Ελλάδα! Έχοντας επανακάμψει και δισκογραφικά, μετά από απουσία επτά χρόνων, με το θαυμάσιο "Trans-Love Energies" (2011), ο Richard Fearless και η παρέα του θα βρίσκονται στο Fuzz Live Music Club την Παρασκευή 11 Μαϊου για ένα μοναδικό show! Τη συναυλία θα ανοίξουν οι πρωτοπόροι της εγχώριας electro-pop, In Trance 95. Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 10 Μαϊου, θα εμφανιστούν στο Principal Club Theater (Πολυχώρος Μύλος), στη Θεσσαλονίκη.

Οι Death In Vegas αποτελούν το εκφραστικό όχημα του ιδιοφυούς μουσικού / DJ / παραγωγού, Richard Fearless. Ξεκίνησαν την πορεία τους στα μέσα των 90's και εξελίχθηκαν σε ένα από τα γνωστότερα και δημοφιλέστερα ονόματα της Βρετανικής σκηνής.
Συνδυάζοντας electro, dub, rock, soul, ψυχεδέλεια και πειραματισμούς, δημιούργησαν έναν μοναδικό ήχο, συχνά απόκοσμο και σκοτεινό που, όμως, κατόρθωνε να συμβαδίζει και με την pop-mainstream, ιδίως με τα albums "The Contino Sessions" (1999) και "Scorpio Rising" (2002). Έχουν συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος - Iggy Pop, Liam Gallagher (Oasis), Bobby Gillespie (Primal Scream), Jim Reid (The Jesus And Mary Chain), Hope Sandoval (Mazzy Star), Dot Allison - και στα τέλη του 2011 επέστρεψαν στη δισκογραφία με το τελευταίο τους album, "Trans-Love Energies". Σε αυτό, ο Fearless επιστρέφει στις ρίζες του, βασιζόμενος στο minimal-techno που αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη της σκηνής του Detroit και του Chicago. Βέβαια, ο ήχος είναι σύγχρονος και η ατμόσφαιρα, όπως πάντα, μοναδική.

http://www.deathinvegasmusic.com/
http://www.myspace.com/deathinvegas

Οι In Trance 95 είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά σχήματα της Electro-Pop / Electronica στη χώρα μας. Αποτελούνται από τον Alex Μαχαίρα και τον Νίκο Βελιώτη, γνωστότερο από τις πιο πρόσφατες συνεργασίες του με τον Γιάννη Αγγελάκα στις Ανάσες Των Λύκων και τους Επισκέπτες. Πραγματικά πρωτοπόροι, ξεκίνησαν την πορεία τους το 1988 και, χωρίς να έχουν ποτέ τη μεγάλη εμπορική επιτυχία, κατάφεραν να γίνουν γνωστοί και στο εξωτερικό. Το 2011, επαναδραστηριοποιήθηκαν, μετά από απουσία πολλ ετών, και τράβηξαν το ενδιαφέρον της πλέον δραστήριας και εκλεκτικής δισκογραφικής εταιρείας που ασχολείται με τη σύγχρονη ηλεκτρονική σκηνή, της Νεοϋρκέζικης Minimal Wave, με την οποία και υπέγραψαν συμβόλαιο. Το διεθνές ντεμπούτο τους, "Cities Of Steel And Neon", κυκλοφόρησε στα τέλη της περασμένης χρονιάς, ενώ το καινούργιο τους album, πάντα για λογαριασμό της Minimal Wave, αναμένεται μέσα στο 2012.

http://www.intrance95.com/
http://minimalwave.com/artists/artist/in-trance-95
http://www.facebook.com/pages/In-Trance-95/212761248748967
http://www.myspace.com/intrance95

Παρασκευή11/5/12, Fuzz Live Music Club (Αθήνα): Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος. Τηλέφωνο: 210 3450817 / www.fuzzclub.gr

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και εισιτήρια προπωλούνται, προς 25 ευρώ, στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366), το Public (Πλ. Συντάγματος) και το www.ticketarena.gr. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Πέμπτη 10/5/12, Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη): Αγίου Γεωργίου 56 (Πολυχώρος Μύλος). Τηλ. 2310 428088 / www.principalclub.com

You Might Also Like

0 Comments