Οι Fuzztones στις 5 Μαΐου στο Gagarin

Απριλίου 09, 2012



Οι Fuzztones επιστρέφουν στην χώρα μας για μία ζωντανή εμφάνιση στις 5 Μαΐου στο Gagarin. Την συναυλία ανοίγουν οι δικοί μας garagάδες Mongrelettes(οι οποίοι ήταν και το support των The Fall στο αντίστοιχο live στα μέρη μας).





Σε έναν κόσμο που αλλάζει δραματικά, μερικές σταθερές παραμένουν εδώ- –μια από αυτές είναι οι Fuzztones.
Ο αγέραστος, εξάλλου, Rudi Protrudi, frontman και φυσικός ηγέτης του γκρουπ, έχει να το λέει: you can’t teach an old dog new tricks – και τα κόλπα του Rudi είναι να ξέρει πώς να κάνει το κοινό του να περνάει καλά. Το ανασηκωμένο φρύδι κάποιων κριτικών ότι οι Fuzztones είναι απλώς «μπάντα για μπαρ», οι φανς τους το φέρουν ως παράσημο. Leave your mind at home, μας προέτρεπαν ευθέως μέσα από τα τραγούδια τους οι πρωτοπόροι της αναβίωσης του garage, «και σπάστα ξεμυαλισμένος κάπου έξω», μπορείς να συμπληρώσεις.
Το συγκρότημα θρύλος, που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη για να καταλήξει σχετικά πρόσφατα στο Βερολίνο, υπόσχεται μια οργιαστική βραδιά χωρίς όρια. Οι μυημένοι ξέρουν τι τους περιμένει. . Οι υπόλοιποι πρέπει να το ζήσουν αν δεν τους έχουν ξαναδεί.
Βρώμικες κιθάρες, ατόφιο garage, πρόστυχο σεξ απίλ , διασκευές φετίχ- το σήμα κατετεθέν τους- οι δικές τους λυσασμένες συνθέσεις , grungy στιγμές, hammond παραλήρημα, ηλεκτρικό ξεσάλωμα, όλα αυτά σε υπερβολικές δόσεις το βράδυ της 6ηςΜαΐο στο Gagarin στη ροκ εν ρολ τελετουργία των Fuzztones .
Αναιδείς, ξεδιάντροποι, σεξουαλικά φορτισμένοι, retromaniacs… πολλά πράγματα μπορείς να πεις για τους Fuzztones, και τα πιο πολλά ισχύουν, άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Μην αμφιβάλλεις , όμως, πως ο Rudi θα τα εκλάβει ως κομπλιμέντα. Και πως πάντα θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Opening act των Fuzztones οι Mongrelettes!
Μετά τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις όσων τους είδαμε να ανοίγουν τους Fall του Mark E. Smith, ήταν επιθυμία πολλών να επιστρέψουν οι Mongrelettes στο Gagarin, με ένα ακόμα χορταστικό σετ το οποίο πολύ απέχει από την έννοια του απλώς υποστηρικτικού support. Το garage των Mongrelettes θα κρατήσει ζεστό το κοινό πριν τη σαρωτική παρουσία του Rudi, που είναι σίγουρο ότι θα εγκρίνει το συγκεκριμένο opening act: κορίτσια με κιθάρες (μαζί με τον Tito, μην τον ξεχνάμε) και, πού και πού, στίχους στα γαλλικά. Τι καλύτερο.


Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και στο TicketPro.gr προς 22 ευρώ

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

You Might Also Like

0 Comments