Οι The Subways ζωντανά στον Βόλο

Απριλίου 09, 2012


Οι The Subways ακολουθούν τα χνάρια των Puressence, James και αρκετών ακόμη και περιοδεύουν την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα θα επισκεφτούν την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, και Ιωάννινα, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες. Πέρα από την όποια δεδομένη εμπορικότητα τους (όχι ότι αυτό είναι πάντα κάτι κατακριτέο), στην χώρα μας έγιναν ευρέως γνωστοί σε μεγάλη μερίδα "ετερόκλητου" κοινού, λόγω της χρήσης του "Rock n Roll Queen" στο εγχώριο X-Factor. Στον Βόλο θα εμφανιστούν την Τρίτη 15 Μαίου 2012 στο Vox Music Stage.




**The SUBWAYS live in Volos!!**
Το εκρηκτικό τρίο από την Αγγλία έρχεται για ένα βράδυ στο Βόλο με μια Live εμφάνιση που θα σας ταρακουνησει!
Oι Subways (UK) ζωντανά στο κεντρικό λιμάνι της Ελλάδας- be there!!
Τρίτη 15 Μαίου 2012 ετοιμαστείτε για να ροκάρετε στο VOX music Stage στο συγκρότημα Τσαλαπάτα στο Βόλο! Όλες οι επιτυχίες του σχήματος, ‘Shake! Shake!’, το mega-hit ‘Rock n Roll Queen’ το ‘Οh Yeah’αλλά και νέα κομμάτια από τον τελευταίο δισκο του σχήματος, όπως το δυνητικό anthem της στιγμής ‘We Don’t Need Money to have a Good Time’!! Όσοι έχετε ιδέα πως είναι οι ισοπεδωτικές εμφανίσεις των Subways ετοιμαστείτε, οι υπόλοιποι θα έχετε πολλές μουσικές εκπλήξεις..
Οι Subways, το σχήμα φαινόμενο με το σκληρό νεανικό rock ήχο έχει καταφέρει μέσα σε 4 χρόνια να κάνει ενδιαφέρουσα κ πάλι τη νεανική κιθαριστική σκηνή. Με το δικό τους άμεσο και ξεφρενο στυλ, τα θετικά μηνύματα αλλά και τα δεμένα κομμάτια με χτυπητά ρεφρέν και πολύ ρυθμό αποτελούν συστατικά τους άμεσα αναγνωρίσιμα. Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει το Rock n Roll Queen στη διαπασών – ήρθε λοιπόν η ώρα για το κοινό του Βόλου να δώσει ραντεβού με μια έντονη συναυλία από το λονδρέζικο σχήμα .
Την ίδια βραδιά στη σκηνή support , oι εγχώριοι πρέσβεις του ηλεκτρικού ήχου του Seattle Monovine και οι φρέσκιοι Puta Misery με punk rock χαβαλέ.
Ετοιμαστείτε για μια δυνατή βραδιά με ιδρώτα moshing, χορό και ένταση!
Διοργάνωση/υποστήριξη από την Plenty Projects.

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες:
Αθήνα - Σάββατο 12 Μαΐου: Κύτταρο live w/Monovine & more guests
ΤΒC - Κυρικακή 13 Μαΐου
Βόλος - Τρίτη, 15 Μαΐου: Vox music stage w/Puta Miser & Monovine
Iωαννινα - Tετάρτη 16 Μαΐου: Boxx live stage
Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 18 Μαΐου: Βlock 33

You Might Also Like

0 Comments