H Kristeen Young support στον Morrissey

Ιουλίου 05, 2012


Η συναυλία του Morrissey πλησιάζει(16 Ιουλίου) και η ανακοίνωση του support δεν αποτέλεσε έκπληξη. Η Kristeen Young έχει εμφανιστεί αρκετές φορές ως support στον Morrissey, μιας και αποτελεί προσωπική επιλογή του τελευταίου, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τον David Bowie. Δεν αποτελεί ακριβώς solo act, αλλά συνεργασία της Young(φωνητικά/ πλήκτρα) με τον ντράμερ Jeff White.



Η επερχόμενη εμφάνιση του Morrissey στον Λυκαβηττό την Δευτέρα 16 Ιουλίου είναι αναμφίβολα η κορυφαία συναυλιακή στιγμή του καλοκαιριού. Η επιστροφή του δανδή σούπερ σταρ στην χώρα μας μετά από χρόνια για μια και μοναδική ημερομηνία, έχει προκαλέσει το - δικαιολογημένα - μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού και των media .

Την συναυλία θα ανοίξει η Kristeen Young. Προσωπική επιλογή του Morrissey, η Kristeen Young τον συντροφεύει στις συναυλίες του ανά τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Η αμερικανίδα περφόρμερ ξεχωρίζει χάρη στην θεατρική ερμηνεία της, την οπερατικής εμβέλειας φωνή της, τον ιδιαίτερο τρόπο της να παίζει πιάνο και τα εντυπωσιακά κοστούμια που σχεδιάζει η ίδια για τα show της. Εκλεκτή και του David Bowie, με τον οποίο έχει τραγουδήσει το ντουέτο "Saviour", η Kristeen Young είναι η αναπάντεχη έκπληξη που θα κερδίσει και το ελληνικό κοινό.

Η έναρξη της προσέλευσης στο θέατρο του Λυκαβηττού είναι στις 20.00

Η Kristeen Young θα ανέβει στη σκηνή στις 21.15 και ο Morrissey στις 22.15

16.07.2012

Θέατρο Λυκαβηττού

MORRISSEY

Opening act: Kristeen Young

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:
30 Ευρώ - sold out
35 Ευρώ - στο www.ticketarena.gr, στο Tickethouse και τα Public.

Την ημέρα της συναυλίας, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 40 Ευρώ.

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

You Might Also Like

0 Comments