Αύριο το δεύτερο Rockin Xmas Bazaar στο Gagarin 205

Δεκεμβρίου 15, 2012


Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού bazaar, οι πάγκοι του παζαριού ξαναστήνονται φέτος στον φιλόξενο χώρο του Gagarin 205.


Ανήκετε στην κατηγορία του παθιασμένου συλλέκτη;
Λατρεύετε να ψαχουλεύετε με τις ώρες παλιά συλλεκτικά βινύλια, βιβλία, αφίσες και εισιτήρια ροκ συναυλιών;
Αγαπάτε τα vintage ρούχα;
Μήπως, είστε ένα επίδοξος Άγιος Βασίλης που θέλει να γεμίσει τα αγαπημένα του πρόσωπα με ιδιαίτερα, πρωτότυπα δώρα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές;
Από τους πάγκους του Gagarin πρόκειται να παρελάσει ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας! Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού bazaar, οι πάγκοι του παζαριού ξαναστήνονται φέτος στον φιλόξενο χώρο του Gagarin 205.
Ακόμη περισσότερη μουσική, πιο πολλές συμμετοχές, πρωτότυπα δώρα, χειροποίητη τέχνη και μόδα, αξεσουάρ και ρούχα για τους αποφασισμένους retromaniacs και τις vintage queens της Αθήνας, συλλεκτικά memorabilia της ροκ κουλτούρας, pop parafernalia και, κυρίως, πολύ περισσότεροι δίσκοι, σπάνιοι και δυσεύρετοι, για την, όλο και ανερχόμενη, φυλή των Φετιχιστών του Βινυλίου.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι με καφέ, σνακς, φρέσκα σάντουιτς και πιροσκί – για τους γενναίους του σαββατιάτικου χανγκόβερ που θα κάνουν ουρά μπροστά στους πάγκους για να προλάβουν τις πρωινές προσφορές.
Το ψαχούλεμα των πάγκων (και τη σώμα με σώμα μάχη για την απόκτηση του σπάνιου φετίχ δίσκου) θα συνοδεύσουν sets από τους πιο γνωστούς djs της Αθήνας.
Τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ.
Save the date λοιπόν, και ξυπνήστε έτοιμοι για διασκέδαση και χριστουγεννιάτικα ψώνια από το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου.
Μετά από σειρά διαβουλεύσεων, τα dj sets στο bazaar διαμορφώνονται ως εξής: DJ Drink vs dj Voglis 12.00 – 13.30
To alter ego τού Καλλιτεχνικού Διευθυντή, o ακατανόμαστος πορνόγερος DJ Drink, επιστρέφει στη μαύρη νύχτα και σκορπάει τον τρόμο, απέναντι στον αγαπημένο του φίλο Δημήτρη Βόγλη (ο αχαρακτήριστος DJ Vogli). Gagage vs Lounge, back to back DJ set στην έναρξη του προγράμματος!
Mixtape.gr feat Ανδρέας Μητρέλης 1.30 – 3.00 Θα επιλέξουν με προσοχή χριστουγεννιάτικη minimal mambo απο την συμφωνική της Γκεστάπο με δόσεις ψυχεδελοπρογκρέσιβ κάντρι και γιαπωνέζικο φανκ. (Δεν ξέρατε τι χάνατε τόσα χρόνια που δεν ακούγατε τέτοια μουσική). Δημήτρης Κανελλόπουλος 15.00 – 16.30 Θα διδάξει τους υπόλοιπους, για να ξέρουν τι να παίξουν.
Τόσο Νέοι Τόσο Πουριτανοί (Άρης Καραμπεάζης, Θεοδόσης Μίχος) vs Armani Had A Softer Touch (Θεοδόσης Μίχος, Φώτης Βαλλάτος) 16.30 – 18.30 Η διασημη κομπανία “τα κουμπαράκια” διαλύεται στα εξ ων συνετέθη. Σύνθημα τους “σεξ κ βια στον πλανήτη Δία” και παίζουν όλοι εναντίον όλων και ο ένας από τους τρεις εναντίον και του ίδιου του του εαυτού.
UNTITLED (Νικήτας Μαντάς και Γκέντι Κρίστο) 18.30 – 20.30 Θα παίξουν synth pop, post punk, τα κάλαντα, new wave, indie και χριστουγεννιάτικους ύμνους, καθώς και με τα νεύρα των Λατέρνατιβ.
Laternative vs Θοδωρής Κανελλόπουλος 20.30 -22.30 Θα παίξουν αυτά που θα θυμόμαστε από το 2012 και εκείνα που θα θυμάται το 2012 από εμάς.
Rocking.gr 22:30 – 24:00 Ο Αντώνης Μουστάκας και η Εριφύλη Παναγούλια σε μια Groovy Rock & Rolling Blues ανασκόπηση.

You Might Also Like

0 Comments