Sunny Side Of The Razor, No Sequence και Trip ζωντανά στο An Club

Μαρτίου 10, 2013


Το Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στο An Club, μία συναυλία αφιερωμένη στο grunge, post punk, indie και alternative rock της Αθήνας με την συμμετοχή των Sunny Side Of The Razor, No Sequence και Trip.



Οι Sunny Side Of The Razor δημιουργήθηκαν το 2005, με την γνωριμία της Σάννυ Χατζηαργύρη και του μπασίστα Δημήτρη Κουτσιουρή, όπου ξεκίνησε σιγά σιγά και η μεταξύ τους συνεργασία στη σύνθεση τραγουδιών. Το 2008 κυκλοφόρησε  το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο: Sunny Side of the Razor, αποτελούμενο από τραγούδια με αγγλικό στίχο. Ο ήχος τους; Οι κριτικές συνοψίζονται στα ακόλουθα: "Σκληρός, κιθάρες σε πρώτο πλάνο, όχι γλυκανάλατο indie και μια Σάννυ με άγριες διαθέσεις. Εμφανείς οι επιρροές του new wave, εμφανής και η σκοτείνια γκρουπ όπως οι Nine Inch Nails”.
Γι' αυτό το άλμπουμ, η front woman, Σάννυ Χατζηαργύρη, που υπογράφει τους στίχους και την μουσική των περισσότερων τραγουδιών, βραβεύθηκε το 2010 στην κατηγορία "Πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδοποιός".
Μετά την επιλογή τους από το ίδιο το management των Red Hot Chili Peppers, ως το ελληνικό support group που "άνοιξε" την συναυλία τους, στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 (ΟΑΚΑ), παίζοντας μπροστά σε 40.000 άτομα - συναυλία που αποτέλεσε και την μεγαλύτερη στιγμή του συγκροτήματος μέχρι σήμερα - κυκλοφόρησαν το νέο τους e.p. με τίτλο “My Silver Eagle” από την InArt (http://www.shop-inart.gr/). Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του πολλά live, συμπεριλαμβανομένου και του Rockwave Festival στην Αθήνα το 2009, δίπλα σε ονόματα όπως Placebo και Moby.

Οι No Sequence είναι ένα τετραμελές συγκρότημα, επηρεασμένο από τους ήχους του British rock, με grunge, alternative rock και classic rock επιρροές, που δημιουργήθηκε το 2009 και μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο του δίσκο με τον τίτλο ”Levitation”, που αποτελείται από 9 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου, από την δισκογραφική εταιρεία M.L.K (Music Link Knowledgment).

Οι Trip είναι μια αγγλόφωνη –τρίο- μπάντα, με post-punk, stoner και grunge ήχο, που από το 2010 ξεκίνησε να κάνει live παίζοντας διάφορες διασκευές αλλά και δικά τους κομμάτια. Αξιοσημείωτες εμφανίσεις τους, μεταξύ άλλων, ήταν στο Schoolwave 2012, στον εθνικό τελικό του Global Battle Of the Bands στο Fuzz καθώς και στον παγκόσμιο τελικό του GBOB  στο Scala στο Λονδίνο. 

Στις 16 Μαρτίου 2013, λοιπόν, οι Sunny Side Of The Razor και μαζί  τους οι No sequence και οι Trip, έρχονται στο An Club για μία βραδιά αφιερωμένη στο Alternative Rock!!

Πόρτες: 21.30
Εισιτήρια: 7 ευρώ

You Might Also Like

0 Comments