Οι The KVB και οι Light Asylum στις 24 και 26 Μαΐου στο DeathDisco

Μαΐου 16, 2013


Οι Light Asylum θα εμφανιστούν στην σκηνή του DeathDisco στις 26 Μαΐου για να παρουσιάσουν κομμάτια από το ομώνυμο περσινό ντεμπούτο τους, και έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς για μένα,  αλλά και από προηγούμενο ΕΡ τους με τίτλο "In Tension". Δυο μέρες νωρίτερα οι The KVB φέρνουν το shoegaz-ικό post-punk τους στην ίδια σκηνή. Διαβάστε περισσότερα:



Οι Light Asylum, κυριευμένοι από την επιβλητική παρουσία της lesbian gothic ντίβας Shannon Funchess και τους αυστηρούς ηλεκτρονικούς ήχους του Bruno Coviello, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με το ντεμπούτο self-released ep “In Tension” του 2010. Τα singles “Dark Allies” και “Skull Fuct” μπήκαν στα dj sets καταξιωμένων dj’s της ηλεκτρονικής και wave μουσικής και ο απόηχος από τις επεισοδιακές τους ζωντανές εμφανίσεις τους έκαναν talk of the town στη γενέτειρα τους Νέα Υόρκη. Σύντομα απέκτησαν ένα φανατικό κοινό και θερμούς διάσημους υποστηρικτές όπως οι LCD Soundsystem και οι TV On The Radio. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album και η μπάντα πλέον εξαπλώνει τον cold wave ιό τους σε ολόκληρο τον πλανήτη! Η Shannon, με attitude που θυμίζει Grace Jones και φωνή που παραπέμπει στην Alison Moyet, έχει αναγνωρισθεί σαν μία από τις πιο χαρακτηριστικές performers της εποχής μας με groups όπως οι Knife και οι !!! να την προσκαλούν να συμμετάσχει σαν special guest στα νέα τους albums. Αυτό όμως που διαφοροποιεί την Shannon από τον "ανταγωνισμό" είναι η εξαιρετική on stage παρουσία της. Για όση ώρα βρίσκεται on stage δείχνει να είναι σε μια άλλη σεληνιασμένη διάσταση και να παλεύει να εξορκίσει τους προσωπικούς της δαίμονες δίνοντας στον θεατή την αίσθηση οτι η κατάσταση μπορεί να εκτροχιαστεί από στιγμή σε στιγμή.

Τη Κυριακή 26 Μάιου η Shannon και οι Light Asylum θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα για μια συναυλία από αυτές που θα συζητιούνται για πολύ καιρό! Μην τη χάσετε!



Οι EAN presents παρουσιάζουν τους The KVB, ένα από τα πιο φρέσκα και ανερχόμενα σχήματα της dark σκηνής. Η μπάντα από το Λονδίνο θα εμφανισθεί στη σκηνή του Death Disco τη Παρασκευή 24 Μαΐου ενώ τη προηγούμενη μέρα (Πέμπτη 23/5) στο Coo bar στη Θεσσαλονίκη. 

Oι KVB έρχονται για δεύτερη φορά στη χώρα μας έχοντας στις αποσκευές τους τον νέο τους αξιόλογο δίσκο 'Immaterial Visions' ο οποίος κυκλοφόρησε από τη Cititrax records (θυγατρική της Minimal Wave). Έπειτα από τις επιτυχημένες περσινές τους εμφανίσεις και με ασταμάτητο touring σε Ευρώπη και Αμερική θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική προσπάθεια καθώς και υλικό από τις προηγούμενες δουλειές τους. 

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Strawberry Pills.


You Might Also Like

0 Comments