Νέα από την Captured Tracks: DIIV, Soft Metals, Blouse

Ιουνίου 26, 2013


Την κυκλοφορία του περσινού ντεμπούτου των DIIV "Oshin" ακολούθησε εκτεταμένη περιοδεία για την προώθησή του, μέχρι και πριν ένα μήνα όπου το συγκρότημα ακύρωσε το ευρωπαϊκό σκέλος της. Αρχική επιθυμία της μπάντας ήταν να έχει νέο άλμπουμ έτοιμο μέσα στο 2013, αντίστοιχη και με, ένα ακόμα συγκρότημα της Captured Tracks των Holograms, με τους Σουηδούς όμως να έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους, "Forever", για τον Σεπτέμβριο (μπορείτε να ακούσετε το πρώτο single "Flesh and Bone" εδώ). Τελικά η νέα δισκογραφική δουλειά του Zachary Cole Smith και της παρέας του θα περιμένει μέχρι το 2014, με το συγκρότημα όμως να κάνει διαθέσιμο ένα νέο κομμάτι, το "Dust" με το ακόλουθο βίντεο να το συνοδεύει με πλάνα από την πρόβα τους.







Δυο χρόνια έχουν περάσει από το ντεμπούτο των Soft Metals και η μπάντα έχει έτοιμο το νέο της δίσκο. Το "Lenses" θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου από την Captured Tracks, με το "In the Air" να αποτελεί το δεύτερο single μετά το "Tell Me". Όπως φαίνεται το δίδυμο από το Πόρτλαντ συνεχίζει στην κομπιουτεριστική ποπ κατεύθυνση του πρώτου τους άλμπουμ, με την βοήθεια στο νέο κομμάτι του JD Twitch των Optimo.







Άλλη μια μπάντα από το Πόρτλαντ που ανήκει στο δυναμικό της Captured Tracks, οι Blouse θα κυκλοφορήσουν στις 16 Σεπτεμβρίου το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "Imperium". Το "No Shelter" είναι το πρώτο single από την επερχόμενη κυκλοφορία, το οποίο βρίσκει το συγκρότημα να αποχωρίζεται λίγο από το synth shoegaze pop του ομώνυμου ντεμπούτο τους, για χάρη πιο μινιμαλιστικών ηλεκτρονικών ήχων.


You Might Also Like

0 Comments