Οι Spectralfire ζωντανά την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κ44

Ιουνίου 07, 2013


H Restless Wind στα πλαίσια της πρόσφατης κυκλοφορίας του video clip του Spectralfire με τίτλο “trust in time”, παρουσιάζει την Τετάρτη 19/6/2013 και ώρα 21:00, live performance και έκθεση του artwork του video στο Τώρα Κ44.


Οι Spectralfire (Λάμπης Κουντουρόγιαννης) μαζί με τους Ορέστη Φαληρέα, Γιώργο Μπουλντή, Μανώλη Γιαννίκιο και Ματίνα Κουντουρόγιαννη θα παρουσιάσει ζωντανά το ντεμπούτο album του καθώς και 2 διασκευές-έκπληξη.

Tην βραδιά θα ανοίξουν το ηλεκτρονικό ντουέτο dot message που αποτελείται από τους Στράτο Μπιχάκη και Μάριο Νάρη (Bonebrokk ) με ήχο που κινείται γύρω από τη αργόσυρτη bass και την τευτονική techno. Παράλληλα με την συναυλία θα πραγματοποιείται έκθεση, η οποία θα περιλαμβάνει υλικό από τα γυρίσματα καθώς και τα περίπου 2000 έργα-στιγμιότυπα που φιλοτεχνήθηκαν από τους 500 φίλους και φίλες και τα οποία συνθέτουν το εντυπωσιακό ψηφιδωτό έκφρασης που είναι το video “Trust in Time” σε σκηνοθεσία Γιώργου Γαρεφαλλάκη.

To videoclip αποτελεί ένα υπόδειγμα crowdsourced δημιουργικότητας, το οποίο μεταφράζεται σε ένα σύνθετο αλλά και μαγικά ομοιογενές, εικαστικό αποτέλεσμα όπου η φαντασία, οι επιθυμίες, το εφικτό και το ανέφικτο γίνονται ένα, ενισχύοντας την πίστη στην ικανότητα του χρόνου να μεταμορφώνει και να επουλώνει.
"…away from home is where the heart is, I’ll trust in time for the healing…"

You Might Also Like

0 Comments