Νέα κομμάτια από Soundgarden, Marilyn Manson και Foo Fighters

Οκτωβρίου 28, 2014


Χθες είχαμε τη παρουσίαση σχεδόν αναπάντεχα νέων κομματιών από δυο σχήματα. Αρχικά οι Soundgarden έκαναν γνωστό το πρώτο νέο υλικό μετά το "King Animal" του 2012, με το κομμάτι "Storm". To τελευταίο είναι το ένα από τα επτά ανέκδοτα κομμάτια του "Echo Of Miles: Scattered Tracks Across The Path", μια συλλογή από b-sides και σπάνιο υλικό των Soundgarden που αναμένεται στις 25 Νοεμβρίου.







Και ο Marilyn Manson έσπασε χθες τη δισκογραφική του σιωπή δυο χρόνια μετά το τραγικό "Born Villain", παρουσιάζοντας ένα νέο κομμάτι "Third Day Of A Seven Day Binge", το οποίο ακούγεται αρκετά πιο ενδιαφέρον. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του Manson από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει του χρόνου, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:







Στην περίπτωση των Foo Fighters είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ότι ο νέος τους δίσκος, με τίτλο "Sonic Highways",θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου από τη Rockwell Recordings. Μετά το "Something From Nothing", το "The Feast Αnd The Famine" είναι το δεύτερο κομμάτι που κάνει διαθέσιμο προς ακρόαση ο Dave Grohl, το οποίο ηχογραφήθηκε στα Inner East Studio στο Arlington της Virginia.

You Might Also Like

0 Comments