Νέο προσωπικό άλμπουμ από τον Billy Gorgan

Αυγούστου 23, 2017


Μετά τη διάλυση των The Smashing Pumpkins το 2000, ο Billy Gorgan δοκίμασε διάφορα πράγματα. Αρχικά σχημάτισε ένα νέο συγκρότημα, τους Zwan, οι οποίοι κυκλοφόρησαν μόλις ένα άλμπουμ, ενώ ακολούθησε το πρώτο του προσωπικό, και πιο ηλεκτρονικό, άλμπουμ με τίτλο "TheFutureEmbrace". 
Το 2006 ενεργοποίησε ξανά τους Pumpkins, μόνο με τον ντράμερ Jimmy Chamberlin από την αρχική σύνθεση, κυκλοφορώντας τον δίσκο "Zeitgeist". Μετά τη φυγή του τελευταίου το 2009, ξεκίνησε το project "Teargarden By Kaleidyscope", που περιελάμβανε αρκετά singles, EPs αλλά και δυο άλμπουμ, το "Oceania" του 2012 και το "Monuments To An Elegy" του 2014. Παρόλο που πρόκειται για εξαιρετικές δουλειές, σίγουρα δεν υπήρξε το ανάλογο ενδιαφέρον για αυτές (αλλά θεωρώ και για τον συγκεκριμένο ήχο γενικότερα). 
Έτσι το 2016 ήρθαν οι φήμες για επανένωση των The Smashing Pumpkins με την αρχική σύνθεση, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί πριν το 2018. Νωρίτερα όμως ο Billy Gorgan θα κυκλοφορήσει τον νέο του προσωπικό δίσκο, αυτή τη φόρα με το πλήρες όνομά του - William Patrick Corgan. Αυτό θα ονομάζεται "Ogilala" και θα είναι διαθέσιμο στις 13 Οκτωβρίου από την BMG. Ακολουθεί το tracklist του δίσκου αλλά και το πρώτο single από αυτό με τίτλο "Aeronaut".

01. Zowie
02. Processional
03. The Spaniards
04. Aeronaut
05. The Long Goodbye
06. Half-Life of an Autodidact
07. Amarinthe
08. Antietam
09. Mandaryne
10. Shiloh
11. Archer

You Might Also Like

0 Comments